Astrologická predpoveď pre rok 2019

Astrologická predpoveď pre rok 2019

Najdôležitejšia astrologická udalosť týkajúca sa lásky sa uskutoční 9. novembra 2019, kedy Jupiter, veľký Benefactor v astrológii, vstúpi do Škorpióna, ktorý okrem iného riadi vzťahy a manželstvo.

 
Kariérny horoskop

Saturn je planéta, ktorá symbolizuje na natívnom grafe kariéru a profesionálne úspechy. Saturn sa 20. decembra 2017 presťahoval do Kozorožca a zostane tam aždo 18. decembra 2020. Kozorožcom vládne vládne štruktúry spoločnosti: politika,cirkev, monarchia, veľké korporácie, menový systém a makro ekonomika.

Saturn v Kozorožci prinesie silný dôraz na tieto štruktúry, a to buď ich napadnutím, alebo naopak ich konsolidáciou a posilnením.

Sociálne, horoskop predpovedá 3-ročnú fázu práce, sociálne potvrdenie,rekonštrukciu, verejný imidž, nové úlohy v rodine a spoločnosti, orientácia na zmenu a pokrok. Finančne, v roku 2019, domorodci z Kozorožca, ak majú v úmyslez bohatnúť, nájdu okamžité riešenia, pretože sú vážne, zodpovední a nevyhýbajú sa tvrdej práci.

Býk, Lev, Škorpión, Kozorožec a Rybi sú ochotní pracovať, sú vážne a majú veľmi rozvinutý praktický zmysel, čo im bude pomáhať nesmierne finančne, a to po celý rok.

 Horoskop zdravia

Zvýšená pozornosť na výživu sa odporúča pre všetkyznamenia zverokruhu a tiež zdravú a vyváženú stravu, ktorá im pomôže uzdraviť adosiahnuť dobrý zdravotný stav.

Tieto planéty im dávajú príležitosť obrátiť sa na alternatívne liečby, akými sú akupunktúra, homeopatia a hudobná terapia. Je to vynikajúce obdobie na opätovné spájanie s prírodou a tiež pre duchovné uzdravenie.

Na záver, rok 2019 bude príkladom stability a rovnováhy z astrologického hľadiska. Pohyb planéty bude znamenia zverokruhu z komfortnej zóny, na ktorú si zvykli počas roku 2018, a prinesú nový vzduch vo všetkých aspektoch života: peniazmi, kariérou, láskou a zdravím.
Merkúra ovplyvňuje znamenia zverokruhu

sa v priebehu roku 2019 vráti trikrát späť:

    5. marca – 28. marca (v Rybách)
    8. júla (v znamení Lea) -1. augusta (v rakovine)
    31. októbra – 20. novembra(v škorpióne)

Každá etapa s Merkúrom v retrográdnej pozícii je obdobím rekalibrácie, revízie našich aktivít a zámerov z posledných niekoľkých mesiacov (od posledného obdobia retrogradácie) a pomáha nám vnímať ostatné perspektívy života z tohto okamihu.
Ako Mesiac a Slnko Zatvárajú Znaky zverokruhu  v roku 2019

Z astrologického hľadiska, Mesiac riadi domáci život, domáce aktivity, psychiku, emócie, iracionálne a podvedomie. Z tohto dôvodu bude mať zatmenie mesiaca svoje účinky, najmä na individuálnej úrovni.

Mesiaca zatmenie v roku 2019:

    20. – 21. januára 2019 -celkový mesačný zatmenie
    16. a 17. júla 2019 -čiastočné zatmenie

Zatmenie Slnka v perfektnom čase na uskutočnenie významných zmien, na cestu na novú cestu alebo na pokus o to, čo ste vždy chceli, ale postrádali ste odvahu alebo správny kontext.
Slnečné zatmenie predstavujú veľmi silné nové mesiace. Označujú začiatky a konce. Z astrologického hľadiska môžu slnečné zhluky ohlásiť pád moci, vstupovať do stavu hanby a obnoviť túto moc veľkolepým spôsobom.

Slnko zatmenie v roku 2019:

    5. – 6. januára 2019 -čiastočné slnečné zatmenie
    2. júla 2019 – Celkové zatmenie Slnka

11. novembra 2019 – tranzit Merkúra: tento tranzit Merkúra trvá približne päť a pol hodiny. Posledný tranzit bol v máji 2016 a ďalší bude v máji 2095.

26. december 2019 –

Každý človek pocíti účinky každého zatmenia na osobnej úrovni. Pre niektorých ľudí budú zmeny sotva viditeľné, zatiaľ čo inésa stretnú so zmenou života a v niektorých prípadoch nebudú mať účinky žiadne výsledky. Vo všeobecnosti zatmenie ľudí núti rozhodovať, konať, ale zmena môže byť niečo prospešné.

 Strelec)

Nasledujúci rok je perfektný pre znamenia ohňostroja, ktoré budú mať dostatok času na svoje koníčky. Spoločenské aktivity sú na prvom mieste a aj keď sa môžu vyskytnúť niektoré konflikty súvisiace s ich vášnivou povahou, rýchlo sa vyriešia.

Horoskop pre rok 2019 predpovedá objavovanie nových záľub, ak sa narodíte v znamení zverokruhu riadeného ohňom. Zatiaľ čo Lev a Strelec vyzerajú, že idú na vzostupnú a plnú cestu úspechu, Barón sa môže stretnúť s určitými ťažkosťami. Radu astrológov pre tohto rodáka je spomaliť a zastaviť snahu robiť všetko sám.


Znamenie zverokruhu v roku 2019 (Býk, Panna a Kozorožec)

Pokiaľ ide o znamenia zverokruhu Zeme, rok 2019bude úspešný, najmä profesionálne. Tieto znaky znamenia zverokruhu sú veľmi dobré v tom, čo robia, ale teraz sa stretnú s novými príležitosťami a je veľmi odporúčané, aby sa im nestretli.
Najobľúbenejšie znamenie zverokruhu z roku 2019 je Panna, ktorá sa zdá, že má v práci vynikajúce záblesky a profesionálne všetko ide skutočne skvelé.

 Vzdušné znamenia v roku 2019(Blíženci, Váhy a Vodnár)

Znaky o zverokruhu Zeme sa budú cítiť pohodlnejšie za okolností roku 2019. Pre tieto znamenia zverokruhu znamená to, že sa dostanete z komfortnej zóny a príležitosti na to budú veľa.

Zo všetkých znakov zverokruhu Zeme sa váhy  zdajú byť obľúbenou hviezdou, pretože v roku2019 sa títo domorodci budú viac dôverovať, získajú niektoré administratívne schopnosti, čo je mimoriadne užitočná vec pre znamenia zverokruhu, ktoré vo všeobecnosti majú ťažkosti pokiaľ ide o organizáciu.
Vodné príznaky v roku 2019 (rakovina, škorpión aryby)

Nakoniec citlivosť znamení vodného zverokruhu prinesie im skôr úspech ako utrpenie. V roku 2019 vykazujú vodné značky vynikajúci empatický postoj. Inštinkt je základom úspechu v roku 2019 pre vodné značky. Marec je pre Ryby obzvlášť šťastný, čo by pri tejto príležitosti mohlo stať základom podnikania.

Horoskop 2019 predpovedá tichší rok ako 2018 pre Škorpióna, ktorý sa chystá dosiahnuť emocionálnu rovnováhu a zastaviť impulzívne rozhodnutia. Konflikty sa značne zmenšia a harmóniu sa ustáli v ich domove, ak do nej vložia trochu úsilia.

(Visited 542 times, 1 visits today)
Share