Mesačný horoskop november 2018

Baran (21. marca – 20. apríla)

Budete určite plniť svoju potrebu byť nezávislý a rozvíjať sebauvedomenie, najmä v rámci partnerstva / vzťahov. Rozhovory, diskusie a nájdenie mentora sa všetko stalo. Pracovná scéna je príjemná. Dávajte si pozor na tendenciu preháňania potravín a nápojov.

Do konca mesiacov môžete nájsť partnerstvo / vzťah, ktorý sa stane romantickým. Po 15., vaša myseľ bude chcieť intenzívne skúmať predmety a preniknúť do hlbokých duchovných pravd. Po 22. sa môžete stretnúť s „smrťou“ a potom so znovuzrodením nejakého osobného aspektu.

Po 24. dni sa uistite, že skupiny a priatelia, s ktorými sa zaoberáte, si vyhradzujú váš čas a úsilie. Uistite sa, že sa spájate s ostatnými rovnako zmýšľajúcimi! 27. ročník prináša informovanosť o riešení vašich financií a / alebo aktuálneho súboru hodnôt.

Býk (20. apríla – 21. mája)

Vaša schopnosť byť vynaliezavá a produktívna je testovaná na pracovnej fronte. Vaša pracovná záťaž sa pravdepodobne zdvojnásobila. Dávajte pozor na zvýšenie príležitostí na postup do októbra 2018. Počas tohto obdobia by zdravie malo byť vynikajúce.

Romantické a tvorivé zážitky získajú milujúci nárast, ale od konca mesiacov sa dôraz posúva na zvýšenú spoluprácu medzi spolupracovníkmi a nadriadenými. Po 13. bude vhodný čas na začatie nových projektov, ktoré buď zlepšia vaše pracovné prostredie, alebo zlepšia vaše zdravie.

15. má začiatok intenzívnej a sondovej komunikácie v partnerstve / vzťahoch. Po 24. dni sa môžete vo svojej kariére zapojiť do duchovných alebo okultných záležitostí, alebo by ste sa mohli rozhodnúť, že vaše súčasné povolanie nie je primerané. 27. má osvietenie niektorých osobných problémov.
Gemini (21. mája – 21. júna)

Tento mesiac sa ocitnete v nálade hrať. Vaša vnútorná plavba režisér pracuje nadčas na výber medzi romantikou, kreativitou alebo príjemným zážitkom. Budete mať zaneprázdnené zlepšenie vzhľadu vášho domova alebo zábavných hostí.

Do konca mesiaca budete naozaj mať náladu na to, aby ste mali dobrý čas. Nový mesiac 13. marca by bol dobrý pre začatie nových kreatívnych projektov, ktoré využívajú vaše umelecké schopnosti. Po 15., budete viac zapojení do duševnej práce a venovať viac pozornosti detailom.

Zvyšovanie komunikácie so zamestnávateľmi a zamestnancami. Budú uvažované nové zdravotné režimy. Dobrý čas začať rozumnú stravu. Po 24. sa vaše záujmy môžu stimulovať, aby sa spojili s vyšším vedomím a duchovnými pravdami. 27. Prináša uvedomenie si mystickej alebo duchovnej disciplíny alebo emocionálnej otázky.

Rak (21. júna – 23. júl)

Domovská fronta sa stáva strategickým veliteľským centrom! Mohli by ste tiež mať otočné dvere so všetkými príchodmi a vychádzkami. Početné návštevy, nostalgické rozhovory, živé diskusie, renovácie a rozšírenie sú súčasťou scenára.

Z vzťahov k peniazom zistite, čo môžete očakávať v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov s vaším 2019 ročným horoskopom

Presné, dobre premyslené spojenia dávajú prednosť tendencii preháňania potravín a nápojov. Rodinné spory sa začínajú riešiť. Nový mesiac 13. marca by bol vhodný čas na začatie projektu zahŕňajúceho rodinu alebo posilnenie vašej bezpečnosti a / alebo nadácie.

Po 15., začnete vyjadrovať svoje myšlienky a komunikovať s ostatnými emocionálne. Duševné aktivity vás oslovia. Po dvadsiatom druhom sa budete znovu zaoberať skúmaním skrytých aspektov vesmíru. Dňa 27. prináša osvietenie osobným cieľom / snom a / alebo určitým skupinovým aktivitám alebo spôsobuje, že ste sa podieľali.

 

Lev (23. júl – 23. august)

Vesmír vás žiada, aby ste využili vašu vrodenú potrebu kreatívne vyjadrovať sa a oceniť ju iným vo vašom každodennom prostredí. Rýchlosť vašej každodennej rutiny určite prešla do warpovej rýchlosti! Vaše plány do budúcnosti sú stále väčšie a rozsiahlejšie.

Skúmanie vašich osobných hodnôt, priťahovanie sa k veciam krásy a nutkanie nakupovať, kým klesnete, dáte cestu objaveniu pozorného množstva lásky vo vašom každodennom svete. Ktorý z vás dostane špeciálny „návrh“?

Po pätnástom sa myšlienky otáčajú smerom k domovskej rodine, rodine a zvažujú silu vašej osobnej bezpečnosti a základov. Po dvadsiatom štvrťroku sa môže stať, že sa budete musieť pozerať reálnejšie na partnerstvá / vzťahy. Niektorí môžu mať vyššiu duchovnú kvalitu. 27. ročník prináša vedomie k otázkam týkajúcim sa kariéry alebo premietania verejného obrazu, ktorý si prajete.
Virgo (23. august – 23. september)

Budete používať svoj vrodený talent, aby ste starostlivo analyzovali svoje financie, svoju schopnosť zarobiť peniaze a svoju vlastnú hodnotu. Nepochybne objavíte spôsoby efektívnejšieho fungovania. Uistite sa a vyčistite peniaze na náhle neočakávané výdavky.

Osobné Venušanske záľuby ustúpia od schopnosti prilákať majetok, peniaze a ľudí. Môžu nastať finančné príležitosti. Chráňte pred nadmerným výdavkom. Nový mesiac 13. marca je vhodný čas na spustenie projektu na zvýšenie vašej čistoty.

Po 15. dni budete komunikovať vo vašom každodennom prostredí silnejším a katartikálnym spôsobom. Po 24. dni si môžete uvedomiť, že je potrebné zvýšiť vaše vedomie a citlivosť voči svojmu fyzickému sebe samému, alebo že kolegovia zamestnanci nemusia jasne pochopiť vaše činy. 27. osvetľuje potrebu prerušiť váš každodenný život na nejakej úrovni.
Libra (23. september – 22. október)

Všetko najlepšie k narodeninám, očarujúce, diplomatické, umelecké diela zverokruhu! Aký spôsob, ako začať svoj nový ročný astrologický cyklus s tak veľkou planetárnou energiou v znamení narodenia. Ste naozaj v centre pozornosti, pretože máte veľa komunikovať.

Ďalšie príležitosti a šťastie vám prídu do októbra 2018. Dúfajme, že ste začali niektoré nové kreatívne projekty. Máte navyše energiu, ktorá vás posunie dopredu až do polovice novembra. Po 15. sa intenzívne prehodnotíte svoje hodnoty – materiálne, intelektuálne a duchovne. Po 22. dni je potrebné riešiť financie a osobné hodnoty. Slúžia vašim potrebám alebo slúžia ich?

Inšpiratívna romantika alebo projekt by sa mohol začať po 24. dni. Spoločné financie, dane alebo intenzívne osobné otázky by mohli byť osvetlené 27.. Do konca mesiacov vylepšujete svoj vzhľad alebo ho úplne zmeníte.

Škorpión (22. október – 21. november)

Máte pocit, že sopka prebubláva a varí pripravená k výbuchu? Všetka táto planétová energia Váh je ponorená do domu pre vás, kde sú veci často nejasné a nejasné. Podráždenosť je zvýšená. Zapojte sa do nejakej formy duševného a telesného cvičenia, aby sa napätie uvoľnilo.

Na ostrole máte strážny anjela až do októbra 2019. Dobrý mesiac na sledovanie cieľov a snov, zúčastnite sa skupinových aktivít alebo strávte viac času s priateľmi. Po 15. dni budete zdieľať to, čo ste si mysleli minulý mesiac.

Váš nový ročný astrologický cyklus začína 22. deň. Nejasné problémy týkajúce sa domácej čela alebo rodiny mohli vzniknúť po 24. dni. 27. Prináša osvietenie potreby riešiť problémy v niektorých partnerstvách / vzťahoch. Môžete objaviť tajného obdivovateľa do konca mesiaca!

 

Strelec (21. november – 21. december)

Je to skvelý mesiac na sledovanie cieľov a snov v živote, na účasť na skupinových aktivitách a spôsobuje snáď vedúcu úlohu a tráviť čas s priateľmi a robiť nové. Nový mesiac na 13. mieste by bol skvelý čas začať nový projekt v tejto oblasti vášho života.

Po 15. sa vám meditácia dobre poslúži a pomôže vám pripojiť sa k svojmu vyššiemu duchovnému seba a presvedčeniu. Po 22. dni začnete svoju ročnú dobu spojenia s vašou podvedomou mysľou. Váš astrologický rok končí. Je čas na prehodnotenie a revíziu, aby sme sa pripravili na ďalší rast v budúcom roku.

Silný záujem o mystické alebo okultné subjekty by mohol vzniknúť po 24. dni. 27. môže priniesť odhalenie týkajúce sa každodennej práce alebo zdravotných problémov. Koniec mesiacov prináša nové romantické záujmy, z ktorých jeden môže byť priateľom.
Kozorožec (21. decembra – 19. január)

Dobre pracujúce, vysoko organizované morské kozy, vaša kariéra a / alebo verejný obraz dostáva veľa univerzálnej energie. Nastal čas na ďalšie definovanie a prehodnotenie toho, čo chcete. Ďalšie možnosti alebo len šťastie prichádzajú v týchto oblastiach do októbra 2018 – využite výhodu!

Úrady sa sledujú. Odmeny by mohli byť skvelé – hlavne do konca mesiacov – alebo tie, ktoré vynakladajú mimoriadne úsilie. Nový mesiac na 13. mieste je vhodným časom na zasadenie semien pre nový projekt na zvýšenie vašej kariéry a / alebo verejného obrazu. Po 15. dni vyjadrujete svoje nápady a názory priamym a prenikajúcim spôsobom v skupinových aktivitách a priateľov. Váš zmysel pre hodnoty môže mať po 24. hodine zvýšený duchovný tón. Osvetlenie sa venuje niektorým kreatívnym alebo romantickým snahám na 27. mieste.
Vodnár (19. januára – 19. február)

Mnoho planétovej energie aktivuje oblasť vo vašej tabuľke, ktorá zahŕňa vysokoškolské vzdelávanie a filozofické myšlienky. Nastúpte do nového štúdia, cestujte do cudzích krajín, alebo jednoducho komunikujte so zahraničnými ľuďmi, aby ste rozšírili svoju univerzálnu víziu a pomáhali podporiť vašu vrodenú potrebu vytvárať sociálne zmeny.

Po 13. bude vhodný čas na začatie nových aktivít v týchto oblastiach. Väčšinu mesiaca sa môže stať, že si želáte intenzívne emocionálne stretnutia, ktoré budú prebúdzať vaše najhlbšie vášne.

Do konca mesiacov budete túžiť po miestach s dychtivými výhľadmi alebo nájsť cudzinca, ktorý zachytil vaše srdce. Po pätnástom budete premýšľať a intenzívne komunikovať o kariérnych záležitostiach alebo o vašej verejnej image. Môžete sa ocitnúť viac súcitní voči ostatným po 24. dni. Problémy na domácom fronte môžu nastať na 27. mieste.


Ryby (19. február – 21. marca)
 

Vaša vládnuca planéta Neptún sa tento mesiac otočí priamo. Teraz pokračujete vo svojej vnútornej intuitívnej duchovnej túžbe posunúť ľudstvo dopredu na vyššiu úroveň existencie. Kedy prísť z „hibernácie“ s tak veľkou planetárnou energiou, ktorá vás vedie k tomu, aby ste vo svojom živote prežili toľko intenzity. Môžete sa zdať trochu stiahnuté inými. Toto je mesiac na vyšetrenie všetkého, čo potrebuje odpoveď. 

Partnerstvá / vzťahy prebiehajú hladko – budete ich veľmi pozorne analyzovať. Problémy možno riešiť priateľsky. Do konca mesiacov budete túžiť po blízkych stretnutiach. Po 15., premýšľate o spôsoboch, ako intenzívne premeniť svoju víziu života a vesmíru. Po 24. sa začnete spýtať a prehodnocovať, čo váš duch znamená v duchovnom zmysle. Osvietenie sa vyskytuje 27. dňa vo vašom každodennom prostredí.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Share