taurus ročný horoskop

Býk ročný horoskop 2020

Horoskop Býk 2020 – láska, peniaze, zdravie, kariéra

 

Podľa vášho horoskopu 2020 to pre vás zostáva ďalší stavebný rok, Býk, kde vaše vynaložené úsilie prináša do vášho života solídne a viditeľné efekty.

Býk je znak Zeme a riadi sa planétou Venuša, rovnako ako znamení zverokruhu Kozorožec a Panna.

Presná predpoveď na rok 2020 pre Taurus

2020 horoskop Taurus podľa dekanov:

  1. dekant: od 21. apríla do 31. apríla

Neskorý marec až začiatkom mája prináša do vášho bezprostredného prostredia veľa dodatočnej energie, pretože Mars rýchlo prechádza zmyslom a energiou k vašim cieľom a praská v tom, čo sa zdalo ako pevná a nepreniknuteľná stena. Horoskop Taurus 2020 vám odporúča, aby ste toto obdobie dobre využívali sledovaním a skákaním, keď sa vám príležitosti prelomia.

  1. dekan: od 30. apríla do 10. mája

Váš horoskop z roku 2020 pre Taurus hovorí, že čím ďalej sa v roku dostanete, tým viac sa môžete pozerať zozadu a presne vidieť, koľko bolo postavené a čo je teraz pevne zavedené vo vašom živote.

  1. dekan: od 11. mája do 20. mája

Vesmír je stále povzbudzujúci ísť s prúdom, najmä v oblasti práce a kariéry, a nenechajte sa tak nastavený vo svojich smeroch a zámeroch, že niečo zlaté a obohacujúce prechádza jednoducho preto, že ste odmietli kráčať.

Vplyv planéty na Taurus v roku 2020

Pre ľudí narodených pod astrologickým znamením Býk je rok 2020 perfektným rokom pre lásku, rodinu a domov.

Ako uvádza Taurus Horoscope 2020, Jupiter v spojení s Plutom prinesie významné zisky.

 

Tieto zisky sa môžu vzťahovať na dary, peniaze, dedičstvo alebo komplexnejší pohľad na dôvody, ktoré vás v roku 2019 prekážali, keď Jupiter prešiel cez Škorpióna.

 

Tentoraz domény, ktoré prešiel cez Greater Benefic – Jupiter, financujú iných ľudí alebo partnerov, intimitu a transformáciu, takže by ste mali očakávať dôležité životné projekty v týchto oblastiach.

Až do 20. decembra bude Jupiter vedľa spoločnosti Saturn a spolu prinesie prosperitu, ale núti nás tiež tento rok prijať dôležité rozhodnutia, najmä finančného charakteru.

Spravuje ho Venuša, starodávna bohyňa lásky, planéta lásky a krásy. Taurus sa zvyčajne úplne teší jednej noci a často mení partnerov – najmä v mladosti predtým, ako sa vydajú a objavia pohodlie rodinného života.

Venuša, vaša vládnuca planéta, v zjavnom retrográdnom pohybe cez manželský dom je energiou, ktorá môže znásobiť všetky druhy problémov v partnerskom vzťahu a všetko môže začať tým, že partner chce investovať peniaze do niečoho, čo nemáte Práve teraz sa mi to nezdá užitočné. Od tejto chvíle sa veci zvrhnú a povedú k argumentom, možno dokonca k hrozbám rozpadu.

Urán bude retrográdny v Tauruse medzi 12. augustom 2019 – 11. januárom 2020 a 15. augustom 2020 – 1. januárom 2021.

Urán nebol v Tauruse posledných 80 rokov retrográdny a niektorí / mnohí z nás ani nevedia, ako sa táto energia cíti. Ak je Urán v priamom pohybe najspoľahlivejšou planétou vďaka svojim účinkom na nás, je zrejmé, že retrográdny Urán nebude o nič menší.

S Uránom, ktorý ste minulý rok podpísali, sa vaša identita a celý život zmenili a rýchlo sa menia a tiež vaša kariéra, plány a milostný život.

Vaša vízia o budúcnosti je radikálne iná ako predtým a môžete zažiť zmeny, ktoré sa zdajú desivé iba preto, že nie sú známe, ale ktoré prinesú chvíle plné nadšenia.

Veríte, že všetko je vo váš prospech a že teraz nájdete svoje hlboké volanie, takže buďte otvorení všetkým možnostiam.

V septembri sa tak začína produktívne obdobie, ktoré prinesie pre Taurus úspechy a úspechy. Pracovné zaťaženie je väčšie, ale priblížite sa k nemu s nadšením.

Cítite sa povzbudení výskytom príležitostí, stimulujúcimi úlohami a skutočnosťou, že máte väčšiu autonómiu.

Jupter je teraz v dobrom vzťahu so Saturnom. Preto sa profesionálna situácia Taurusu konsoliduje, materiálna situácia sa stabilizuje a finančná iniciatíva je výnosnejšia.

Október a november prinesú pre Býk viditeľné oživenie, pokiaľ ide o spoluprácu a zmluvy, nové aliancie a víťazstvo v súťažiach a v boji proti súťaži. December sľubuje zvýšené šance na povýšenie a uznanie.

peniaze

V roku 2020 by sa vaše financie mohli výrazne zlepšiť. V oblasti peňazí sa môžete ocitnúť stabilnejší a bezpečnejší.

 

Nie je pravdepodobné dramatické zvýšenie, ale uplatnenie disciplíny v oblastiach práce s organizovanejším a rozvinutejším plánom, zatiaľ čo vytvorenie denného režimu v iných oblastiach poskytne disciplínu, ktorá vedie k finančnej bezpečnosti, stabilite a štruktúre.

Tento rok bude možné odstrániť dlhodobý dlh s touto disciplínou, ako aj reštrukturalizáciu peňazí.

To, čo ste začali v roku 2019 v oblasti úspor a zabezpečenia, bude pokračovať a bude ešte jednoduchšie.

 

 Kariéra a práca

O čase zatmenia Mesiaca na jar sa môžete stretnúť s ťažkosťami v oblasti zamestnania a kariéry. Budete mať úžitok zo zmeny svojej každodennej rutiny, ale budete s ňou chcieť bojovať. Nebojujte s tým; bude to dobré pre dlhodobú zmenu.

Zistíte, že máte veľa energie a jazdy a užijete si vyššiu úroveň úspechu ako v predchádzajúcich rokoch.

Jar prináša zmenu. Vitajte, pretože minulosť nebola presne konštruktívna. Niečo ako hobby alebo práca na čiastočný úväzok by sa mohla objaviť ako významný zdroj príjmu, ak spojíte svoju vášeň, záujem, zručnosti a čas, aby ste mu dali výraznejšie miesto vo svojom živote.

 

Možno zistíte, že zmena pracovných miest na niečo viac vzrušujúce bude v letných mesiacoch túžbou. Môže sa to stať náhle a vy sa jednoducho chcete chrániť pred impulzívnymi rozhodnutiami.

 

 Láska a vzťahy

Zdá sa, že v roku 2020 sa vaše vzťahy presunú z fázy „malých rozhovorov“ do oveľa hlbších a intenzívnejších interakcií. Tento rok budete mať veľkú hĺbku, uspokojenie a prepojenia, najmä s tými, ktorí sú o niečo starší ako vy.

Budete mať väčší zmysel pre sebaúctu, dôveru a podporu, ktorá má zmysel vo všetkých vašich vzťahoch.

Ak ste nenašli svojho spriazneného duše, môže to byť rok! K oficiálnym záväzkom, dokonca aj k manželstvu, môže dôjsť, pretože vaše vzťahy sa striedajú kvôli väčšej konvenčnosti.

Chráňte pred odletom z držadla a impulzívne na jeseň, najmä v októbri.

Predpovede o zdraví

Do roku 2020 bude pre vás jednoduchšie vyvinúť priaznivejšie zdravotné postupy.

Bude to jednoduchšie od jari do konca roka. Ak máte závislosť, bude pre vás ľahšie dobyť.

Bude možné vytvoriť denný režim zdravého správania a budete môcť napraviť to, čo nefunguje.

 

Udržiavanie telesnej hmotnosti bude tento rok veľkou výzvou, ale ovplyvňujete sily, ktoré môžu pomôcť pri disciplíne potrebnej na jej udržanie.

 

Do roku 2020 budete potrebovať všetko zdravie a vytrvalosť, ktorú môžete požičať, pretože je to rok, ktorý môžete zožať úrodu, ktorú ste zasiali.

(Visited 1 078 times, 1 visits today)
Share